FATKEQËSIA E SHEKULLIT

FATKEQËSIA E SHEKULLIT

Më 6 shkurt 2023, dy tërmete të fuqishme goditën Türkiyen jugore, duke vrarë mijëra dhe duke ndikuar në jetën e miliona njerëzve. Ndërsa shënojmë përvjetorin e parë të 'katastrofës së shekullit', vendi po përpiqet të shërojë plagët e tij ndërsa rajoni rindërtohet nga hiri i tij.