Pse Kosova është vendi vendi i vetëm në rajon pa gazetë ditore?

Pse Kosova është vendi vendi i vetëm në rajon pa gazetë ditore?

Kosova është ndër vendet e para në botë dhe vendi i vetëm në rajon ku nuk shtypet më asnjë gazetë ditore. Forma më e vjetër e medias ndaloi së shtypuri gjatë pandemisë së Covid-19, pas vështirësive shumëvjeçare dhe paraqitjes së formave të reja të informimit.