Gaza sot - Gjermania e pas Luftës së Dytë Botërore

Gaza sot - Gjermania e pas Luftës së Dytë Botërore

Qyteti i Gazës së Palestinës pas 100 ditësh bombardime nga toka, ajri dhe deti është shndërruar i gjithi në një gërmadhë. Me 60 për qind të infraktukurës së shkatërruar ajo fillon t’u ngjasojë qyteteve gjermane të cilat thuajse u rrafshuan nga bombardimet gjatë Luftës së Dytë Botërore. #trtbalkanal #palestine #israel #gaza #germany