Intervistë ekskluzive me Mesut Kurtis

Intervistë ekskluzive me Mesut Kurtis

Në kuadër të intervistave për muajin e bekuar të Ramazanit, TRT Balkan Albanian ka realizuar një intervistë me këndimtarin e njohur nga Shkupi, Mesut Kurtis. Ai në këtë intervistë, përveç të tjerash, flet për jetën e tij, karrierën muzikore dhe mbi të gjitha ilahinë e fundit kushtuar Gazës.