Një fiqo e restauruar zgjon nostalgji në rrugët e Shkupit

Një fiqo e restauruar zgjon nostalgji në rrugët e Shkupit

“Fiqot” e vjetra rrallë shihen në rrugët e Shkupit, por ka një model që nuk është për "skrap". Restauruar me dorë për t’iu përshtatur kohëve moderne, sjell nostalgji dhe kujtime të së shkuarës.