"No thanks" aplikacioni që lehtëson bojkotimin e produkteve izraelite

"No thanks" aplikacioni që lehtëson bojkotimin e produkteve izraelite

Nje aplikacion është lançuar si formë proteste kundër luftës së Izraelit në Gaza, i cili synon bojkotimin e produkteve të ndërlidhura me Izraelin. Themeluesi i këtij aplikacioni, Ahmed Bashbash, një palestinez nga Hungaria, tregon për TRT Balkan se kjo nismë është krijuar për të identifikuar lehtë kompanitë që mbështesin gjenocidin e Izraelit. Ai tha se këtë aplikacion e ka krijuar për hir të vëllait dhe motrës së tij që kanë humbur jetën nga sulmet izraelite.