Vala e dialekteve shqipe në rritje

Vala e dialekteve shqipe në rritje

Nëse kthehemi pas në kohë, dialektet kanë pasur tendencën të ndajnë dhe dallojnë njerëzit, Ndërkohë që sot shohim se si gjithnjë e më shumë dialektet shërbejnë për të na bashkuar, për të mësuar për njëri-tjetrin dhe për të përforcuar identitetin tonë shqiptar. Cilin dialekt flisni ju përtej ekranit?