Zgjedhjet në Turkiye 2023: Pesë fakte rreth Presidentit aktual Recep Tayyip Erdoğan

Zgjedhjet në Turkiye 2023: Pesë fakte rreth Presidentit aktual Recep Tayyip Erdoğan

Türkiye po përgatitet për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare që janë caktuar të mbahen më 14 maj. Presidenti aktual i Türkiyes, Recep Tayyip Erdoğan, përsëri synon rizgjedhjen në postin e presidentit. Ja disa nga faktet vendimtare që duhet t’i dini për Erdoğanin.