Zgjedhjet në Türkiye 2023: Pesë gjëra për të ditur për Sinan Oğan

Zgjedhjet në Türkiye 2023: Pesë gjëra për të ditur për Sinan Oğan

Ndërsa Türkiye u afrohet zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare më 14 maj, nacionalisti turk Sinan Oğan është paralajmëruar si kandidati i katërt presidencial. Këtu janë pesë gjëra që duhet t'i dini për Oğanin.