Bota e iluzioneve digjitale

Bota e iluzioneve digjitale

A e dini se si funksionon bota e iluzionit dixhital dhe sa kohë duhet për t'u bërë një iluzionist? Vetë Çakmak, iluzionisti i parë dixhital në Türkiye dhe Bosnje-Hercegovinë, na zbulon dimensionin e tij lidhur me këtë punë.