I penduari që dëshironte ta hedhë në erë xhaminë

I penduari që dëshironte ta hedhë në erë xhaminë

McKinney ishte një ish-marins amerikan që përfundoi disa turne luftarake në Irak dhe Afganistan. Pas kthimit në SHBA, ai planifikoi të bombardonte një xhami për shkak të urrejtjes së tij ndaj Islamit. Por ajo që filloi si një mision për të vrarë u shndërrua në një mision pranimi pasi McKinney përqafoi Islamin.