Njihuni me berberin udhëtues të rrugës

Njihuni me berberin udhëtues të rrugës

A do ta vendosnit veten ndonjëherë në duart e një berberi të panjohur në rrugët e qytetit tuaj? Pasi ta shikoni këtë video dhe punën e të talentuarit Edis Osmanoviq, sigurisht që nuk do të qëndroni indiferentë. Ashtu si kjo sfidë, edhe ai e nisi karrierën e tij profesionale nga e para. San Diego, Vjena, Budapesti dhe madje edhe Sarajeva ishin destinacione të pashmangshme për këtë berber të ri të famshëm nga Sllovenia.