EPOPEJA E UÇK-SË – Rezistenca që frymëzoi luftën për liri

EPOPEJA E UÇK-SË – Rezistenca që frymëzoi luftën për liri

Çdo fillim të muajit mars, shqiptarë nga të gjitha trojet vijnë këtu dhe shënojnë Epopenë e UÇK-së, një prej momenteve më të rëndësishme në luftën e Kosovës për liri dhe pavarësi.