"Palestinezët na dhanë një mësim"

"Palestinezët na dhanë një mësim"

Aktori i njohur nga Bosnjë e Hercegovina, Emir Hadxhiihafizbegoviq, në një intervistë ekskluzive për TRT Balkan ka folur për mbështetjen e tij për palestinezët në Gaza dhe se si ata e kanë frymëzuar atë si mysliman.