Studentja palestineze në Shkup rrëfen për Ramazanin në Palestinë

Studentja palestineze në Shkup rrëfen për Ramazanin në Palestinë

Studentja palestineze Farah Kater, e cila prej vitesh studion në Shkup, rrëfen për TRT Balkan disa nga traditat palestineze gjatë muajit të Ramazanit. Ky Ramazan është krejt ndryshe për palestinezët, në mesin e sulmeve të pamëshirshme izraelite ndaj Gazas, të cilat vranë dhjetëra mijëra njerëz dhe detyruan miliona të zhvendosen.