Studiuesi shqiptar, ndër më të cituarit në botë

Studiuesi shqiptar, ndër më të cituarit në botë

Profesori universitar Veland Ramadani nga Shkupi është në mesin e 50 studiuesve më produktivë në botë sa i përket ndërmarrësisë dhe biznesit familjar. Ai radhitet ndër studiuesit shqiptarë më të cituar në botë.