Gazetaria "në rrezik" nga IA-ja

Gazetaria "në rrezik" nga IA-ja

Zhvillimi i inteligjencës artificiale dhe format e reja të raportimit në mes të krizave do të kenë një ndikim të fuqishëm në vitin 2024, thotë hulumtimi i fundit i Institutit Reuters. Por, sipas tyre parashikohet që deri në vitin 2026, një pjesë e madhe e përmbajtjes në internet do të prodhohet në mënyrë sintetike.