Kontraversiteti Starbucks

Kontraversiteti Starbucks

Fotot dhe videot e një gote Starbucks me dizajnin e një shalqiri qarkullojnë prej ditësh në rrjetet sociale, e cila është cilësuar si një përpjekje e kompanisë për të zbutur goditjen e bojkotit disamujor në mbështetje të Palestinës. Starbucks iu përgjigj akuzave duke theksuar se ky produkt është pjesë e koleksionit veror 2023. Starbucks ka humbur mbi 11 miliardë dollarë në vlerën e tregut në muajt e fundit.