Kush e pamundëson lëvizjen e lirë mes Kosovës dhe BeH?

Kush e pamundëson lëvizjen e lirë mes Kosovës dhe BeH?

Kosova dhe Bosnja e Hercegovina vijojnë të mbajn regjimin e vizave ndaj njëra tjetrës. Edhe pse mes shteveve është nënshkruar një marrëveshje më 3 Nëntor të vitit 2022, në kuadër të Procesit të Berlinit, është etniteti i Republikës Sërpska në BeH që ka vendosur veto për zbatimin e kësaj marrëveshje.