Ngjyrat e Ramazanit

Ngjyrat e Ramazanit

Ramazani vjen edhe këtë vit me nuancat e tij shumëngjyrëshe, simbolikat dhe ritualet që identifikojnë muajin e bekuar. Nga qetësia e agimit, e deri te gjallëria e perëndimit të diellit, gjithçka ndërmjet ka një rëndësi të thellë shpirtërore dhe jo vetëm në kulturën islame. Ekspolorojmë sot së bashku disa nga ngjyrat e Ramazanit..