Shkupi solidarizohet me Gazën mënyrë kreative

Shkupi solidarizohet me Gazën mënyrë kreative

“Lironi Gazën”, “Palestinë të lirë”, “Dënim i Izraelit”... Këto janë vetëm disa nga idetë kreative të qytetarëve të Shkupit, të cilët në këtë mënyrë simbolikisht shprehin ndjeshmërinë e tyre për palestinezët dhe dënojnë sulmet brutale të Izraelit në të cilat vriten civilë.