Si funksionon sistemi i zgjedhjeve parlamentare dhe presidenciale i Türkiyes

Si funksionon sistemi i zgjedhjeve parlamentare dhe presidenciale i Türkiyes

Miliona turq do të hedhin votën e tyre më 14 maj për të zgjedhur presidentin e ardhshëm të vendit, si dhe anëtarët e parlamentit.Ja si zhvillohen zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në vend.