Si ndikon “raportimi” në luftën e Gazës?

Si ndikon “raportimi” në luftën e Gazës?

Nga mirëkuptimi dhe solidariteti kulturor, deri te nxitja për llogaridhënie ligjore dhe drejtësi... Këto janë vetëm disa nga pikat që raportimi ka luajtur rolin e tij në zbardhjen e së vërtetës në luftën disamujore në Gazën e Palestinës.