Presidenti Erdoğan vizitoi të lënduarit nga tërmeti në spitalin e Ankarasë.     /Foto: Emine Erdoğan/Twitter

Presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan dhe bashkëshortja e tij Emine Erdoğan vizituan të mbijetuarin e tërmetit që po trajtohej në Spitalin e Etlik në Ankara, pasi u transferuan nga rajonet e goditura nga tërmeti në Turkiye. Me këtë rast, presidenti turk vizitoi edhe 17-vjeçaren Aleyna Olmez, e cila u shpëtua nga rrënojat në Kahramanmaraş, 16-vjeçaren Hulyasa Kisa dhe Feyza Nur Yakara tetëvjeçare nga Hatay, shtatëvjeçare. Mirac Eren Doner, dhjetëvjeçaren Ayca Cepni dhe nëntëvjeçare Zeynep Kucukler.

Erdoğan foli me fëmijët dhe mori informacione për shëndetin e tyre. Presidenti turk shoqërohej nga bashkëshortja e tij Emine Erdoğan, guvernatori i Ankarasë Vasip Sahin dhe kryetari i AK Partisë në Ankara Hakan Han Ozcan.

TRT Balkan / agjencitë