Dokumentarë digjitalë

Dokumentarët origjinalë të përgatitur nga «TRT Balkan» nxjerrin në plan të parë fabula kulturore, historike, politike dhe sociale. Për ta pasuruar më shumë rrëfimin, prezantohen aspektet e ndryshme të subjektit. Këtu do të gjeni histori tërheqëse nga Ballkani dhe bota dhe do të zbuloni që këto histori i afrojnë njerëzit me njëri-tjetrin dhe ndihmojnë për ta kuptuar më mirë njëri-tjetrin.

trt