Drejtori turk i komunikimeve takon delegacionin informativ të Uzbekistanit

Drejtori turk i komunikimeve takon delegacionin informativ të Uzbekistanit

Në takim u vlerësuan mundësitë për bashkëpunim në komunikim, media, informim, thotë Fahrettin Altun.
Drejtori turk i komunikimeve takon delegacionin informativ të Uzbekistanit      / Foto: X - Fahrettin Altun

Drejtori Turk i Komunikimeve Fahrettin Altun u takua të martën me zëdhënësin e Presidentit të Uzbekistanit Sherzod Asadov dhe kreun e departamentit të politikave të informacionit, Komil Allamjonov.

Ata vlerësuan mundësitë e bashkëpunimit në komunikim, media dhe informacion, shkruan Altun në X.

Marrëdhëniet midis Türkiyes dhe Uzbekistanit do të vazhdojnë të thellohen në komunikim dhe media, si në të gjitha fushat e tjera, përmes bashkëpunimeve të forta dhe cilësore të bazuara në parimin e përfitimit të përbashkët, tha ai.

Altun falënderoi Asadovin dhe Allamjonovin për vizitën e tyre në Türkiye.

AA