Lufta nuk i ndal, qindra palestinezë u mblodhën për iftar në Rafah.    /Foto: AA

Përderisa sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës vazhdojnë që nga 7 tetori 2023 e deri më tani, qindra palestinezë u mblodhën për iftar në qytetin Rafah në jug të Gazës.

Programi i iftarit u organizua nga banorët e qytetit Rafah për palestinezët që janë strehuar në Rafah pas largimit nga shtëpitë e tyre në vende të ndryshme të Rripit të Gazës.

Një nga pjesëmarrësit në iftarin e organizuar, Muslim Ahmed në një deklaratë për AA tha: "Nën hijen e luftës që vazhdon në Rripin e Gazës, vendosëm të organizojmë iftar masiv me oriz dhe mish për palestinezët në qytetin Rafah".

"Qëllimi ynë është të gëzojmë zemrat e atyre që agjërojnë në këtë rrethim të vështirë dhe në kushte lufte dhe t'u ofronim atyre ushqim të pasur dhe ushqyes", tha Ahmed.

TRT Balkan / agjencitë