Komandanti i ardhshëm turk i KFOR-it takon Kurtin / Foto: X - Albin Kurti

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka takuar të hënën komandantin e ardhshëm të KFOR-it, gjeneralmajor Özkan Ulutaş.

Kurti ka njoftuar se me komandantin Ulutaş pret të bashkëpunojë ngushtë për qëllimet dhe objektivat e përbashkëta, për paqe dhe siguri.

“Pata kënaqësinë të pres dhe të takoj komandantin e ardhshëm të NATO-KFOR-it, gjeneralmajor Özkan Ulutaş dhe ekipin e tij, dje gjatë darkës. I udhëhequr nga angazhimi i përbashkët për paqen dhe sigurinë, pres me padurim të punoj ngushtë për qëllimet dhe objektivat e përbashkëta”, shkruan Kurti në rrjetin social X.

Kosova Press