Objetk i elektro-distribucionit në veri të Mitrovicës     Foto: KosovaPress

Objekti i elektro-distribucionit në veri të Mitrovicës, të enjtën mbrëma ka qenë shënjestër e një sulmi me mjet shpërthyes. Sipas të dhënave të KosovaPress, përveç dëmeve materiale nuk lëndime në njerëz. Si pasojë e këtij shpërthimi një trafo është dëmtuar krejtësisht dhe disa automjete të cilat kanë qenë të parkuara afër këtij objekti.

"Dyshohet se mjeti shpërthyes është hedhur qëllimshëm nga një person ose më shumë persona dhe ka të bëjë me marrëveshjen për energjinë të arritur në mes të Prishtinës dhe Beogradit ditë më parë në Bruksel. Si rrjedhojë pjesa dërmuese e qytetit ka mbetur pa energji elektrike deri në orët e hershme të mëngjesit", thonë burime të KosovaPress.
Autoritet policorë pas ngjarjes kanë filluar hetimet.

Kosova Press