Çavuşoğlu në Ankara priti përfaqësuesin e lartë të BeH-së, Schmidt .     /Foto: AA 

Ministri i Jashtëm i Türkiyes Mevlüt Çavuşoğlu u takua në Ankara me përfaqësuesin e lartë të Bosnjës e Hercegovinës (BeH), Christian Schmidt.

Në një postim nga llogaria e tij në Twitter, ministri Çavuşoğlu njoftoi se ka zhvilluar një takim me Schmidtin dhe se do të vazhdojnë të mbështesin stabilitetin dhe integritetin e Bosnjës e Hercegovinës (BeH).


TRT Balkan / agjencitë