Erdoğan pritet me ceremoni zyrtare në Algjeri.    /Foto: AA

Presidenti i Türkiyes, Recep Tayyip Erdoğan, mbërriti në Algjeri në një vizitë zyrtare.

Erdoğan u prit në aeroportin "Huari Bumedyen" në Algjer nga presidenti i Algjerisë, Abdelmadjid Tebboune.

Gjatë mirëpritjes dy fëmijë të veshur me veshje tradicionale i dhuruan presidentit Erdoğan lule.

Më pas, në aeroport u mbajt ceremonia e pritjes zyrtare për Erdoğanin.

Pas pozicionimit në zonën ceremoniale mes dy presidentëve, u intonuan himnet kombëtare të të dy vendeve. Erdoğan dhe Tebbun përshëndetën trupën ceremoniale dhe më pas prezantuan delegacionet e tyre.

TRT Balkan / agjencitë