Forcat turke neutralizojnë 10 terroristë në veri të Sirisë dhe Irakut           / Foto: AA

Ministria e Mbrojtjes së Türkiyes njoftoi se 5 terroristë të PKK/YPG-së u neutralizuan në rajonin e "Mburojës së Eufratit" në veri të Sirisë dhe 5 terroristë të PKK-së u neutralizuan në veri të Irakut.

Në deklaratën nga Ministria e Mbrojtjes thuhet se askund nuk ka vendkalim për terrorizmin dhe terroristët. "Forcat tona të Armatosura heroike turke neutralizuan 5 terroristë të PKK/YPG-së në rajonin e 'Mburojës së Eufratit' në veri të Sirisë dhe 5 terroristë të PKK/YPG-së në rajonin e operacionit 'Gara' dhe 'Claw-Lock' në veri të Irakut", thuhet në deklaratë.

TRT Balkan / agjencitë