Neutralizohen 13 terroristë të PKK/YPG-së në veri të Irakut dhe Sirisë.     /FOTO:  / Photo: AA Archive

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare e Türkiyes njoftoi se janë neutralizuar 13 terroristë, 10 në rajonet e operacionit "Claw-Lock" në veri të Irakut dhe tre në veri të Sirisë dhe rajonet e "Degës së Ullirit".

Në deklaratën e Ministrisë thuhet: "Ne vazhdojmë të shkatërrojmë strofullat e terroristëve. Forcat e Armatosura Turke neutralizuan 10 terroristë të PKK-së të zbuluar në rajonet e operacionit “Claw-Lock" në veri të Irakut dhe tre terroristë të PKK/YPG-së në veri të Sirisë dhe rajonet e Degës së Ullirit".

TRT Balkan / agjencitë