Stërvitja EFES-2024: Türkiye mban trajnime të përbashkëta me disa shtete /           Foto: AA

Ministria turke e Mbrojtjes Kombëtar ka bërë të ditur se Türkiye në kuadër të stërvitjes EFES-2024 ka zhvilluar trajnime të përbashkëta me disa shtete, përfshirë Maqedoninë e Veriut.

"Në kuadër të stërvitjes EFES-2024, të zhvilluar nga Komanda e Grupit të Detyrave Amfib, janë bërë trajnime të përbashkëta midis 9-15 maj 2024 me pjesëmarrjen e njësive të shteteve mysafire, Azerbajxhan, Libi dhe Maqedoni e Veriut", njoftoi ministria turke.

TRT Balkan / agjencitë