Türkiye dhe ShBA-ja do të zhvillojnë bisedime nën mekanizmin strategjik.     /Foto: AA Archive

Zyrtarët turq dhe amerikanë do të zhvillojnë bisedime të premten në kuadër të Mekanizmit Strategjik Türkiye-ShBA në Uashington, thuhet në një komunikatën e Ministrisë së Jashtme turke të premten (23 qershor).

Zëvendësministri turk i Punëve të Jashtme ambasadori Burak Akcapar do të zhvillojë konsultime me Sekretaren e Shtetit për Çështjet Politike Victoria Nuland dhe zyrtarë të lartë amerikanë, thuhet në komunikatë.

Zyrtarët do të diskutojnë marrëdhëniet dypalëshe dhe çështjet aktuale rajonale dhe ndërkombëtare.


TRT Balkan / agjencitë