Erdoğan përcjell ngushëllimet për aksidentin e presidentit Iranian       / Foto: AA

Presidenti Recep Tayyip Erdoğan përmes një shkrimi në rrjetin e tij social X ka përcjellë ngushëllimet e tij dhe të kombit turk për aksidentin me helikopter të presidentit të Iranit së bashku me delegacionin e tij.

“Jemi thellësisht të trishtuar që Presidenti i Iranit, miku im Ibrahim Reisi, dhe delegacioni i tij pësuan një aksident me helikopter”, shkruan presidenti turk.

Ai tha se Republika e Türkiyes është në kontakt dhe koordinim të plotë me autoritetet iraniane, duke e ndjekur nga afër incidentin, dhe se janë të gatshëm të ofrojnë çdo mbështetje të nevojshme.

Ai e përfundoi shkrimin e tij duke duke përcjellë ngushëllimet për fqinjin turk, popullin dhe qeverinë iraniane dhe tha se shpresonte të merrte lajme të mira nga presidenti iranian dhe delegacioni i tij sa më shpejt.

TRT Balkan / agjencitë