Ndërprerje e plotë e telekomunikacionit dhe shërbimeve të internetit në Gaza. \Foto: AA

Mediat lokale raportojnë se komunikimet në shumë zona të Rripit të Gazës janë bllokuar plotësisht mes bombardimeve të reja izraelite që janë të paprecedentë

Kanali “Al-Aqsa” raporton se ushtria izraelite po intensifikon bombardimet ajrore, detare dhe tokësore të të gjitha zonave të Gazës në mënyrë të paprecedentë.

I njëjti burim raporton se "të gjitha shërbimet e telekomunikacionit dhe internetit në Gaza tani janë mbyllur".

“Sulmet e fundit ajrore izraelite kanë shkatërruar kabllot e fundit ndërkombëtare që lidhin Gazën me botën”, raporton kanali “Al-Aqsa”.

AA