Një i vrarë dhe pesë të plagosur nga shpërthimi në Gjykatën e Podgoricës

Një i vrarë dhe pesë të plagosur nga shpërthimi në Gjykatën e Podgoricës

Në momentin e shpërthimit në Gjykatën e Themelore në Podgoricë ka pasur shumë njerëz.
Një i vrarë dhe pesë të plagosur nga shpërthimi në Gjykatën e Podgoricës.     /Foto: AA 

Nga shpërthimi i një bombe në Gjykatën Themelore në Podgoricë një person ka humbur jetën dhe pesë të tjerë janë lënduar. Siç ka bërë të ditur nga Drejtoria e Policisë, shpërthimi ka ndodhur në orën 11:45.

"Ekipet e policore dhe shërbimet kompetente ndodhen në terren për hetimin dhe sigurimin e vendit të ngjarjes”, njofton policia.

TRT Balkan / agjencitë