Erdoğan në rajonet e prekura nga tërmetet Golbasi dhe Dogansehir.     /Foto: AA

Presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan pritet të realizojë një vizitë në rajonin e goditur nga tërmeti i vendit me kryetarin e Partisë Lëvizja Nacionaliste (MHP) Devlet Bahçeli.

Erdoğan pritet të vizitojë rrethin Golbasi të provincës Adiyaman dhe qarkun Dogansehir të provincës Malatya.

Gjatë periudhës së kaluar presidenti Erdoğan ka zhvilluar takime të shumta në rajonet e prekura nga tërmetet 6 shkurtit.

TRT Balkan / agjencitë