Forcat e Armatosura Turke neutralizuan 12 terroristë në veri të Sirisë. / Photo: AA

Forcat e Armatosura Turke neutralizuan 12 terroristë në veri të Sirisë.

Sipas një komunikate të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare, është zbuluar grupi terrorist që planifikuan sulm në veri të Sirisë në rajonin e "Mburojës së Eufratit" dhe rajoneve të "Degës së Ullirit".

Në operacion u neutralizuan 12 terroristë të PKK/YPG-së. "Terroristëve të PKK/YPG-së, qëllimi i vetëm i të cilëve është gjakderdhja në rajon, u japim atë që meritojnë", thuhet në komunikatën e ministrisë.


TRT Balkan / agjencitë