Kreu i MIT-it takim me anëtarët e Dhomës së Përfaqësuesve të ShBA-së.    /Foto: AA

Shefi i Organizatës Kombëtare të Inteligjencës (MIT), İbrahim Kalın, do të takohet sot me anëtarët e Dhomës së Përfaqësuesve të ShBA-së.

Gjatë takimit do të diskutohen çështjet që kanë të bëjnë me marrëdhëniet dypalëshe, luftërat në Ukrainë dhe Gaza, lufta kundër DEASh-it dhe PKK-së, si dhe vizita e presidentit Recep Tayyip Erdoğan në ShBA më 9 maj.

TRT Balkan / agjencitë