Ministri Fidan diskuton me homologun armen çështjet dypalëshe dhe rajonale / Photo: AA

Ministri i Punëve të Jashtme i Türkiyes, Hakan Fidan, ka zhvilluar një bisedë telefonike me homologun e tij armen, Ararat Mirzoyan.

Sipas informaconeve të siguruara nga burime diplomatike, Fidan dhe Mirzoyan në bisedën telefonike diskutuan çështjet dypalëshe dhe rajonale.

AA