Spiunonte për Izraelin, arrestohet një person në Iran / Photo: TRT

Një i dyshuar si spiunazh për Izraelin u kap në qytetin e Ardabilit në veriperëndim të Iranit.

Sipas televizionit shtetëror iranian, njësitë e inteligjencës iraniane me udhëzimet e Zyrës së Prokurorit arrestuan një person që u zbulua se po kryente aktivitete spiunazhi në emër të agjencisë izraelite të inteligjencës së jashtme, Mossad në Ardabil.

Personi në fjalë i paidentifikuar vinte nga një rajon në jug të vendit, i cili thuhej të kishte kontakte të ngushta me oficerë të lartë të inteligjencës izraelite përmes rrjeteve sociale dhe mblidhte informacione kritike për Mossadin.

AA