Anketë: Musk të largohet nga posti i drejtorit ekzekutiv të Twitter-it.     Foto: AA

Mbi 57 për qind e pjesëmarrësve në anketim duan largimin e Musk-ut nga administrimi i Twitter-it

Në anketimin e Musk-ut votuan mbi 17.5 milionë persona. Sipas rezultateve të anketimit, 57.5 për qind e pjesëmarrësve kanë preferuar largimin ndërsa 42.5 e tyre qëndrimin e tij

Shumica e pjesëmarrësve në anketimin që themeluesi i Tesla-s dhe SpaceX, Elon Musk filloi nëse duhet të largohet apo jo nga detyra e tij si drejtor ekzekutiv i Twitter-it, kanë votuar për dorëheqjen e tij.

Përmes një postimi Musk kishte thënë: "A duhet të jap dorëheqje si personi në krye të Twitter-it? Do t'u përmbahem rezultateve të këtij anketimi".

Në anketimin e Musk-ut votuan mbi 17.5 milionë persona. Sipas rezultateve të anketimit, 57.5 për qind e pjesëmarrësve kanë preferuar largimin ndërsa 42.5 e tyre qëndrimin e tij.

Pronari i ri i Twitter-it, Musk në postimin e fillimit të anketimit tha se do të pranojë rezultatin ndërsa në një postim më pas theksoi "Kini kujdes se çfarë dëshironi, sepse mund ta arrini atë".

TRT Balkan / agjencitë