Në protestën para ndërtesës së Partisë së Gjelbër, grupi përdori pankarta dhe slogane për të kritikuar politikat e qeverisë që çuan në rritje çmimesh.     Foto: AA

Një grup i qytetarëve në Berlin, kryeqytetin e Gjermanisë, protestuan të hënën kundër qeverisë për shkak të rritjes së çmimit të energjisë.

Në protestën para ndërtesës së Partisë së Gjelbër, grupi përdori pankarta dhe slogane për të kritikuar politikat e qeverisë që çuan në rritje çmimesh.

Rreth 800 protestues të mbledhur nën sloganin "Mjaft më - protestë në vend të ngrirjes" kërkuan një kufi të sipërm ligjor për çmimet e gazit natyror dhe energjisë elektrike, heqjen e taksave të gazit natyror dhe socializimin e sektorit të energjisë

AA