Presidenti i Mali të Zi Jakov Millatoviq në Serbi më 9 dhe 10 korrik

Presidenti i Mali të Zi Jakov Millatoviq në Serbi më 9 dhe 10 korrik

Paraprakisht presidenti i ri i Mali të Zi, Millatoviq, kishte kryer vizitë zyrtare në Bruksel dhe NATO.
Presidenti i Mali të Zi Jakov Millatoviq në Serbi më 9 dhe 10 korrik.     /Foto: AA 

Presidenti i ri i Malit të Zi, Jakov Millatoviq, vizitën e parë zyrtare në rajon do t’a nisë nga Serbia.

Gjatë 9 dhe 10 korrik presidenti Millatoviq në Serbi do të takohet me homologun serb Aleksandar Vuçiq dhe kryetarin e Parlamentit Vlladimir Orliq.

Siç kanë njoftuar nga kabineti i presidentit të Malit të Zi, gjatë kësaj vizite Millatoviq do të vendosë kurrorë me lule në lapidarian e Ushtarit të panjohur në Avali dhe para shkollës fillore “Vlladisllav Ribnikar”.

Në nder të presidentit Millatoviq, ambasada e Malit të Zi do të organizojnë pranim solemn në Shtëpinë Malazeze në Beograd. Paraprakisht presidenti Millatoviq kishte kryer vizitë zyrtare në Bruksel dhe NATO.


TRT Balkan / agjencitë