Shaip Kamberi, zgjedhet deputet në Parlamentin e Serbisë     Foto: Shaip Kamberi / Facebook 

Shaip Kamberi, do të jetë deputet në Parlamentin e Serbisë. Në rrethin e pesë të zgjedhjeve të mbajtura dje në Ternoc, Kamberi, ka fituar votat e nevojshme që të bëhet deputet, (698 nga 711 gjithsej).
Përmes një posti në Facebook, Kamberi, ka shkruar se me krejt politikën dhe veprimet penguese të (pu)shtetit, shqiptarët vendorë nuk mbeten pa deputet në parlamentin e ri të Serbisë.
- Kjo sot falë votuese të Tërnocit. Kjo në përgjithësi falë vullnetin të shqiptarëve të Luginës së Preshevës. Kjo falë punës së palodhshme të aktivistëve dhe simpatizuesve, atyre të Koalicionit të Shqiptarëve të Luginës. Kjo falë përkrahjes së madhe nga kudo ku përqafohen vlerat e demokracisë liberale. Nga kudo ku flitet shqip, shkruan deputeti Kamberi.
Mes tjerash ai ka thënë se zotohet se do t’i mbrojë interesat e qytetarëve që duan të drejta dhe mirëqenie. Interesat e shqiptarëve të shtypur dhe të diskriminuar.

TRT Balkan