Mbledhje e përbashkët e Maqedonisë së Veriut dhe e Shqipërisë më 14 nëntor

Mbledhje e përbashkët e Maqedonisë së Veriut dhe e Shqipërisë më 14 nëntor

Vendimi për mbledhjen e përbashkët është miratuar sonte në Shkup.
Mbledhje e përbashkët e Maqedonisë së Veriut dhe e Shqipërisë më 14 nëntor / Photo: Qeveria e Maqedonisë së Veriut     Foto:  Qeveria e Maqedonisë së Veriut / Facebook

Qeveria e Maqedonisë së Veriut dhe ajo e Shqipërisë më 14 nëntor në Shkup do të zhvillojnë mbledhjen e përbashkët. Ky vendim sonte është miratuar në mbledhjen e Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, me propozim të Ministrisë së Sistemit Politik dhe të Marrëdhënieve midis Bashkësivе. Deri më tani Maqedonia e Veriut mbledhje të përbashkët ka zhvilluar me Republikën e Kosovës dhe me Bullgarinë.

TRT Balkan