Indi: Rikthehet në shtëpi dy vjet pasi u deklarua i vdekur nga Covid-19.    / Foto: AA

Kamlesh Patidar, i cili u shpall i vdekur dy vjet më parë pasi vuante nga Covid-19, është kthyer në shtëpi në rrethin Dhar të Madhya Pradesh. Patidar, një banor i Dhar të Indisë, është kthyer në shtëpi dhe anëtarët e familjes dhe të afërmit e tij janë të tronditur pasi nuk kishin asnjë informacion për vendndodhjen e tij për dy vitet e fundit.

I afërmi i tij Mukesh Patidar u tha gazetarëve se në vitin 2021 Kamlesh Patidar u transferua në Spitalin Shtetëror të Gujarat si i sëmurë rëndë në valën e dytë të epidemisë Covid-19. Siç tha ai, i kanë dhënë lamtumirën e fundit pasi dyshohet se e kanë marrë trupin nga spitali.

Mukesh tha se Kamleshi, i cili mendohej se kishte vdekur, trokiti në derën e hallës së tij pas dy vjetësh. Sipas tij, familjarët dhe të afërmit e tij janë në shok. Nuk ka asnjë informacion për vendndodhjen e Kalmeshit në dy vitet e fundit.

TRT Balkan / agjencitë