Vidhen stoli prej 1 milion dollarë në Francë

Vidhen stoli prej 1 milion dollarë në Francë

Vjedhja e rëndë ka ndodhur në një qendër tregtare të Parisit
Vjedhje e rëndë në Paris.     Foto:AA

Një vjedhje e rëndë ka ndodhur në periferi të qytetit Yvelines, periferi e Parisit, kryeqytetit të Francës, me ç’ rast grabitësit hynë në një argjendari dhe vodhën stoli në vlerë prej rreth 1 milion dollarë.
Persona të paidentifikuar në orët e mëngjesit hynë në argjendarinë "Marc Orian" në qendrën tregtare "Parly 2" në Chesnay-Rocquencourt në orët e mëngjesit dhe kanë vjedhur sasi të madhe të stolive, njoftoi "France Bleu".
Vlera e tregut e gurëve të çmuar dhe stolive të vjedhura nga grabitësit vlerësohet në 1 milion dollarë.
Po ashtu thuhet se grabitësit kryen vjedhjen ashtu që thyen mbrojtjen metalike dhe u futën në dyqan.
Lidhur me grabitjen është ngritur hetim.

AA